keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Chilikookoskanaa

Oi oi, näin kylmän päivän kunniaksi teki mieli jotain lämpimän tulista. Vaikutteita lähdin hakemaan itämaisesta keittiöstä, ajatuksella "mitä kaapista löytyy". Lopputulos erinomainen, suosittelen. Ainut vaan, että mietin mitä miehelle sitten illalla syötän, kun tuliset eivät kuulu hänen ruokalistaansa...näkkäriä? :)

300g maustamatonta kanafilesuikaleita
2 rkl vihreää currytahnaa
1 rkl inkivääritahnaa
1 rkl sitruunaruohoa
1/2 punainen chilipaprika
1/2 purjosipulia
1 rkl Thai kalakastiketta
1 pkl Kookosmaitoa
1/2 pkl bambunversoja
n. 3 dl riisiä  ( Tässä puuroriisiä lisäkeriisiksi keitettynä ja riisiviinietikalla maustettuna.)
ripaus pippuria, valkosipulirouhetta, paprikaa

Kiehauta riisit kypsäksi, huuhtele hyvin ja mausta riisiviinietikalla. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle vihreä currytahna. Paista kana currytahnassa ja mausta. Thai kalakastike antaa suolaisuutta ja terästää makua, voit korvata sen pienellä määrällä soijakastiketta. Lisää inkivääri, sitruunaruoho, chilipaprika ja purjo. Lopuksi lisää riisi, bambunversot ja kookoskerma. Kuumenna kevyesti. Nautiskele, tää on HOT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti