4 dl kermaa
200g maitosuklaata
(1 rkl sokeria)
3 rkl helmi kaakaolikööriä
1 tl vaniljasokeria
250g mascarponea
Pohja:
200g safari suklaakeksejä
75g voita tai margariinia
Laita keksit pussiin ja murskaa kaulimella. Sulata rasva ja sekoita keksinmuruihin. Vuoraa irtopohja vuoka leivinpaperilla ja painele keksiseos sen päälle. Laita jääkaappiin noin tunniksi. Valmista täyte: Pilko molemmat suklaat ja sulata vesihauteessa tai mikrossa (lisää sokeri ja vaniljasokeri kermavaahtoon) vatkaa kermavaahto kuohkeaksi. Notkista mascarpone ja lisää siihen kaakaolikööri ja sulatetut suklaalevyt. Lisää kermavaahto joukkoon. Levitä täyte keksiseoksen päälle ja anna kiinteytyä yön yli jääkaapissa. Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti