maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivän Tiramisu Juustokakku

Pohja

Digestivekeksiä n. 200g
75g sulatettua voita tai margariinia


1 prk Valion tiramisu maitorahkaa
1 prk mascarpone juustoa
1 prk Flora vispia
4 liivatelehteä
vaniljasokeria
makeutusainetta
marianne rakeita

koristeluun kaakaojauhetta ja marianne rakeita.

Laita liivatteet likoamaan 10 min kylmään veteen.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi, lisää vaniljasokeri ja makeutusaine halutessasi. Lisää maitorahka, mascarponejuusto ja marianne rakeet, sekoita. Puristele liivatteet kuivaksi ja lisää 2 rkl kuumaa vettä. Valuta liivateneste täytteen sekaan ohuena nauhana ja sekoita. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mielellään yön yli. Koristele ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti