torstai 9. joulukuuta 2010

Katkarapuja kahdella tapaa

 Eli molemmissa on sama täyte. Piirakka on tehty kaupan valmiiseen pakastepohjaan (joo tiedän, mä lintsasin, mutta tykkään käyttää näitä ja samaan aikaan valmistin yhden hyydykekakun ja yhden juustokakun uunissa, joten kiire ei lue lakia).

Piirakka oli uunissa 200 astetta 30min

Katkarapuja (pakaste)
Juustoraastetta
Aurajuustoa
(Kanamuna)
Creme Bonjour katkarapuleviettä 1 pkl
Kermaviilia 1 prkl
Tillia
Forest blend pippuria

Tässä sama täyte Real leivän päällä. Ihana iltapala :)

Kaikki täytteen raaka-aineet (kuten vähän kaikki keittiössäni tänään) on tehty mututuntumalla, eli ainut resepti on: sekoita mieleiset raaka-aineet maukkaassa suhteessa ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti