Nämä saavutti meidän keittiössä suuren suosion. Ohjetta voi varioida mielensä mukaan ja käyttää kasvisten tilalla pakastekasviksia jos ei jaksa pilkkoa, kanan voi vaihtaa jauhelihaan tai vaikkapa makkaraan kuten oli tehty k-kaupan ohjeessa lokakuussa. Vaihtelu virkistää!
n. 300 g kanafilesuikaleita
6-8 kpl täysjyvä vehnätortilloja
1 keltainen paprika
1/2 parsakaali
1 tomaatti
1/3 kaalia
1-2 sipulia
1/2 prk salsadippikastiketta
1/2 prk juustodippikastiketta
tuoretta basilikaa
Paista kanafileet kypsäksi. Jos käytät kanafileiden sijasta esim. bratwurstimakkaraa niin esilämmitä ne uunissa 200 astetta noin 10min. Pilko ja suikaloi kasvikset ja lisää paistinpannulle, kypsennä ja mausta mielesi mukaan. Lisää salsadippi ja kääräise kypsät kasvikset ja kanafileet vehnätortillojen sisään. Laita vehnätortillat uunin kestävään vuokaan ja levitä päälle juustodippikastiketta. Voit ohentaa juustodippikastikeen kevyesti maidolla. Lisää päälle tuoretta basilikaa ja kuumenna uunissa noin 20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti