keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pinaattinen Kana


Pinaattinen Kana

n. 400g maustamaton kanafile
n. 150 g pakaste pinaattia
1/2 purjo
2-3 valkosipulin kynttä
Kolmen juuston ruokakerma (Valio)
inkivääri mauste tahnaa
vihreää currya
sitruuna ruohotahnaa
garam masala mausteseosta
juustokuminaa
pippuria

Suikaloi kana, purjo ja valkosipulin kynnet ja paista pannulla. Lisää maustetahnat, mausteet ja pinaatti. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Nopeaa, helppoa ja maistuvaa intilaistyyppistä ruokaa! Voit tarjoilla riisin kanssa, syödä sellaisenaan tai vaikkapa täysjyvä pastan kanssa. Kanan sijasta voit käyttää leipäjuustoa tai tuorejuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti