Pohja:
n. 25 kpl Hapankorppuja
1 dl culinessea
1,5 dl vettä
Jauha korput hienoksi ja lisää joukkoon culinesse (tai muu vastaava, itse tykkään käyttää tätä) ja vesi, sekoita tasaiseksi massaksi ja levita irtopohja vuuan pohjalle tasaisesti.
Täyte:
4 kpl liivatelehteä
1 prk vispikermaa (2,5dl)
1 kpl punasipulia
350 g kylmäsavulohta
1 prk creme bonjour katkarapuleviettä
1 prk creme bonjour italialaiset yritit levitettä
tilliä
0,5 dl vettä
0,5 dl sitruunamehutiivistettä
limepippuria
ruohosipulia koristeluun
kirjolohen mätiä koristeluun
Vaahdota vispikerma johon notkistat tuorejuustot. Lisää massaa hienonnettu lohi, sipuli ja tilli. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä 5 min. purista vesi pois liivatteesta ja lisää se kattilassa kuumennettuun sitruunamehuun. Lisää neste täytteeseen ja sekoita. Levitä korppumassan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa 2 tuntia vähintään. Koristele ennen tarjoilua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti