keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti

700g karjalanpaistilihoja
3 sipulia
4-5 porkkanaa
1 lanttua
oliiveja
laakerinlehtiä
maustepippureita
1-2 lihaliemikuutio
mausteita: limepippuri, valkosipuli, paprikamauste, juustokumina, muskottipähkinä
vettä
puolessa välissä hiemruskista lihat kevyesti pannulla ja mausta reilusti  pilko juurekset ja lisää pataan  lisää vettä niin että juurekset ja lihat peittyvät juuri ja juuri  lisää oliivit,lihaliemikuutiot ja lisää mausteet tarvittaessa  hauduta uunissa 200 astetta n. 3-4 tuntia  noin puolessa välissä sekoita ja lisää loppuajaksi (n. tunti ennen valmistumista) pataan kansi jotta neste ei haihdu liikaa. jos neste on haitunut liikaa, lisää nestettä puolessa välissä. Voit maustaa karjalanpaistia pekonilla, valkosipulilla, oluella tai punaviinillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti