maanantai 29. marraskuuta 2010

Munakoisonyytit

"Mitä tänään syödään" -ohjelmassa oli mielenkiintoiset munakoisonyytit kebakkojen kanssa tarjoiltuna. Näistä mun nyt ei tullut mitään sinnepäinkään mitä siinä ohjeessa oli. Omat reseptit kun syntyy täysin siltä pohjalta mitä kaapissa kulloinkin sattuu olemaan. Mutta nämä oli hyviä :)

Valmiina uuniin

Leikkaa munakoisoista ohuita viipaleita pitkittäin. Sivele viipaleet olemmin puolin öljyllä (käytin aurinkokuivattujen tomaattien rosmariinilla maustettua öljyä ja se oli todella hyvä ratkaisu, sillä rosmariinin maku tuli kivasti esille!) leikkaa minitomaatit pieniksi paloiksi ja levitä munakoisoviipaleen keskelle. Lisää keskelle pieneksi pilkotut aurinkotomaatit, tuore basilika, cheddarjuustomurenaa (Lidlistä löysin eng. tyylistä cheddarjuustoa ison kimpaleen, 34% rasvaa, josta olen nyt tehnyt ihania salaatteja ja käyttänyt näissä uuniruuissa) ja mausta cajunmausteella ja forest blend pippurilla.  Kääräise nyytti rullalle ja kiinitä hammastikulla. Uunissa 200 astetta 20 min. Oli todella hyvää.




1 munakoiso
n. 5 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja (ja niiden öljyä miel maustettua)
6 minitomaattia
tuoretta basilikaa
cheddarjuustoa (tai aurajuustoa, parmesania, mozzarellakin sopisi)
mausteita oman maun mukaan esim. pippuria, cajunmaustetta tai chilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti