sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Lohta Kukkakaali-Aura pedillä

Katson nykyään lähes kaikki tv:n kokkiohjelmat...jos herään niin, että makuja -ohjelma on aamuisin jo mennyt, olen harmistunut...tämä on ehkä jonkinlainen huolestuttava oire, jonka luulin liittyvän raskauteen (leivoin silloin lähes joka päivä ja mikä pahinta myös söin!) ruuanlaitto- ja leipomuskuume kuitenkin yhä jatkuu, vaikka pienen lapsen äitinä vois rentoutua muutenkin kuin keittiössä...

Tämä ohje Pirkkalehden inspiroimana (ja vähän myös äidin). Suosittelen!

1 Lohifile (käytin 2*300g lohifileen)
1 pss kukkakaalia pakastepussi (järkyttävää, että se on pakkasessa halvempaa kuin tuoreena...)
1/2 aurajuustoa (tai vaikka koko paketti oman maun mukaan)
1 prk kermaa (käytin kuohukermaa, voi myös käyttää kevyempää ruokakermaa)
pippuria
merisuolaa




Kumoa kukkakaalit vuokaan ja kaada kerma päälle. Lisää haluamasi määrä aurajuustoa. Mausta lohifileet ja asettele kukkakaaliaurajuusto pedille NAHKAPUOLI YLÖSPÄIN. Paista uunissa 200 astetta 30min. Kuori kalan nahka pois. lähtee helposti kun kala on kypsä. Nautiskele ohessa kypsenneen kukkaalin ja aurajuustokerman kanssa! Sopii juhla-ateriaksi valkoviinin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti